Connect with us

Hír

Bell még mindig sehol

A Steelers tegnap megtartotta hét eleji eligazítását, majd szombatig kimenőt adott játékosainak, ugyanis a hétvégén nem játszanak, bye weekjüket tartják. Le’Veon Bell pedig nem jelent meg ezen az eligazításon, pedig előzetesen ezt várták mind a csapatnál, mint az insiderek.

 

 

Logikus is lett volna, hiszen ezen a héten nem kellett volna edzenie, a Steelers pedig csak egy meccsre tehette volna az úgynevezett roster exemption listára, amivel megtehetnék a futóval, hogy még két hétig nem tartják a hivatalos rosteren, és ami fontosabb, nem is fizetnek neki. Így viszont legközelebb jövő héten állhat csapata rendelkezésére a klasszis futó, azonban a Steelers akkor is megteheti majd, hogy két hétre még a partvonalon túl tartja. Ezzel Bell tehát egy plusz meccsfizetését kockáztatja úgy, hogy a sérülésveszélyét nem növelte, így az ő oldaláról megkérdőjelezhető ez a döntés – mint ahogy az is, hogy eddig nem jelent meg, meccsenként 855 ezer dollártól esve el.

 

Bell kapcsán elég sok spekuláció merült fel, hogy elcserélné őt a Steelers, azonban amíg nem írja alá a tenderét, addig ezt nem tehetik meg – persze megállapodhatnak egy csapattal, de így Bellnek is van beleszólása. Könnyen lehet, hogy Bell arra játszik, hogy nem akarja magát akárhová elcseréltetni és megvárja az október 30-ai trade-határidőt. Ha ezután jelenik meg, akkor ugyebár nem cserélheti el őt a Steelers, ráadásul ha addig nem jelenik meg, akkor mindenképp lesz beleszólása abba, hogy hová cseréljék el őt – már amennyiben egy ilyen csere valóban közel kerülne a megvalósuláshoz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!