Connect with us

Hír

Bortles, Anderson és Osweiler is kezdenek

Három csapatnál is kétes volt a kezdőirányító kiléte, de azóta elhessegettek minden ködöt a vezetőedzők a kezdőket illetően.

 

 

Blake Bortles kispadra ültetése nem tartott sokáig. A Texans elleni kilátástalan játékát megunta Doug Marrone főedző, és Cody Kesslerrel fejezték be a meccset. Kessler ráadásul jobban teljesített mint kollégája, így kérdéses volt, hogy melyikőjük kezdjen az Eagles elleni londoni összecsapáson. Marrone bejelentette, hogy továbbra is Bortlesé a karmesteri pálca, viszont Kessler egész héten az első csapattal fog edzeni, hogy ha netán megint be kell ugrania, akkor legyen összeszokottság közte és a célpontjai között.

 

A Texans úgy tűnik vonzza a csereirányítókat, hiszen Kessler után egy régi ismerőssel, Brock Osweilerrel meccselhetnek. A Dolphinsnál továbbra sincs játéka kész állapotban Ryan Tannehill, de legalább a héten már dobóedzéseket végezhet. Osweiler a félresikerült houstoni kalandja után ismét visszatérhet az NRG Stadiumba, immár ellenfélként.

 

A Billsnél ismét Derek Anderson kapja meg a támadósor irányítását a Patriots ellen, hiszen Josh Allen nem épült fel sérüléséből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!