About the author

14 Comments

 1. 1

  Bryan

  Dolphins @ Patriots

  1. Az első támadó drive-ban szépen haladgattunk előre. Majd Gordon is megcsinált egy szép elkapást (és az irányába érkező támogatást nem lehetett nem észrevenni), már kezdtem örülni, gondoltam ha ezt tudjuk tartani akkor jók leszünk a végére is.

  2. Mikor Elandon fckng Roberts megcsinált az első negyed derekán egy igazán jó tacklet, már fel-felugrottam a kanapéról, mondom mi lesz itt még?!

  3. Aztán amikor Hightower az előző hetek vakrepülése helyett végre jól olvasott egy futójátékot és ellentmondást nem tűrően megcsinálta a tackle-t, őrjöngve szinte szétbontottuk a nappalit. WTF?!

  A második félidőt már kb mindenki lesz@rta, garbage time volt az egész. Szóval az élet apró örömei… :-)

 2. 2

  kitalaltnev

  A Delfinek meglepően (és jólesően! :) haloványak és elképzelés nélküliek volt tegnap. Mintha eleve túlságosan is tisztelték volna a felheccelt nagyvadat, ami saját ketrecében simán “körbe” futotta, majd meg is folytotta őket. A másik két csoportrivális is kellemes meglepetést okozott azzal, hogy visszatérve rossz szokásukhoz, bénáztak. A Jets vergődése a Jaguárok markában persze borítékolható volt, de a sajtvilágban világtalan napot kifogó Bikákra nincsenek szavak.
  Ergo AFC Kelet hozta a szokásosat.

 3. 3

  euskadi68

  Ezt a meccset Floridában gyorsan el kell felejteni. Ki lehet kapni a Patriotstól, mert jobb csapat, de így…? Semmi sem sikerült, a Pats pedig erődemonstrációt tartott. :(
  A Chargers egyre komplettebb csapat benyomását kelti, ott lehetnek a rájátszásban.
  Fins Up!

 4. 4

  euskadi68

  Amíg BB a HC, addig (sajnos) ez marad a szokásos.

 5. 6

  Wide open

  Teljes mértékben tanácstalan vagyok per pillanat a Chargers kicker pozíciója kapcsán. Sturgist nem tartottam sose ligaelitnek, de egy becsületes, jó rúgónak tűnt eddig. Erre megkapja a kezdő melót LA-ben és mindenfele lő csak a póznák közé nem. Úgy néz ki Aguayo elfertőzte az edzőtáborban….. Vagy a jó öreg Keading átkozta meg a posztot évekkel ezelőtt.
  Legalább ha nagy nehezen is de sikerült behúzni a Frisco ellenit. Derwin James meccsről meccsre jobban mozog, már az elkapóink sem ejtik el minden második labdájukat és Allen is kezdi felvenni az iramot.
  Eddig 4 idegenbeli meccsbő nyert a csapat 2-t, nem is olyan rossz.

 6. 7

  csak ezt ne

  Nem pörögte túl ezúttal a meccset a Dolphins, ahogy szokták. Ezzel nem vádolhatók. Viszont alig hihetően pocsékul játszottak. Ez a két pick, hát az se volt egy nagy öröm nekik, amelyikből az egyik 38-0-nál a 4. negyed közepén volt, és ez csak azért volt bosszantó, hogy mit keres TB a pályán, ráadásul miért kell ilyen durva ütést felvállalnia, tényleg annyira lényeg lett volna a 45-0, de ez is szokásos. Az, hogy nem TB passzaira alapozunk, az nyilván tréfa volt. Most is simán mentek ezek a középre futások csak párszor most bejött, én még nem voltam elájulva a game plantől, most ez működött, de Hogan és Dorsett bevonása még mindig nem megy eléggé. Az látszott, hogy Gordon segítség lesz, Edelmannel együtt már kicsit könnyebb lesz, lehet tovább reménykedni. A védelem most jó volt, úgy gondolom, sajnos az ellenfél gyengesége volt ennek az oka leginkább, de kellenek az ilyen önbizalom fokozó meccsek.

  A Patriots nem nyújtott semmi különöset, PO jelleggel ment neki a meccsnek, ahogy vártam és nagyon könnyen ledarálta a szánalmas képet mutató Dolphinst.

  A Chargers most nyert, de én nem láttam félelmetesnek őket, és akkor finom voltam.

 7. 8

  Ádám Jakab

  Rodgers nem volt túl boldog az offense teljesitménnyel ami nem csoda. Elég haloványak voltak, egy kompetitiv csapat ellen-mint mondjuk a múlt heti Washington- ez kevés. Persze a győzelem az győzelem, de esküszöm ötletem sincs, hogy ettől a csapattól hogy volt képes kikapni a Vikings….számomra rejtély.

 8. 9

  Vicgeordie

  azon a bejátszáson hangosan felnevettem, amit a meccs előtti gyakorláson lőttek és Sturgis már ott is körbelőtte a kaput :)

  (Jamest az előző forduló előtt húztam be fantasyban és azóta is fossa a pontokat:)

 9. 10

  acsdav2

  Nekem az volt az első gondolatom múlt héten, hogy Allen-nek végre összeállt a játéka, mint Watsonnak tavaly és azért verték agyon a Vikingst. Hát most már ez se magyarázat, mert Allen nem lett jó QB még mindig. Én egyedül arra tudok gondolni, hogy a Rams elleni TNF-re koncentráltak és nem készültek a Billsből. Ha ez sem igaz akkor számomra is rejtély :D

 10. 11

  Ádám Jakab

  Nem BBn múlik hogy hosszú évek alatt egyszerre 3 franchise képtelen arra, hogy bármilyen szinten elinduljanak előre…a 3. negyed végéig a Bills Jets és Dolphins közösen 0 azaz NULLA pontot szerzett….nevetséges az a csoport…

 11. 12

  ClayMatthews52

  Teljesen jogosan szólt be McCarthynak, ám azt gondolom, hogy McCarthy meg nem akarta nagyon feltárni a playbookot a fontosabb meccsek előtt. Egy agyonnyert meccs volt végig, minek erőltessék meg magukat. Ettől függetlenül, persze, elég konzervatív playhívás volt

 12. 13

  Gergely Angyal

  Én a tavalyi meccsek alapján sejtettem, hogy Beathard nem annyira kutyaütő, egész korrekt kis irányító, csak hát Jimmy G jobb nála. A 49ersre rájár a rúd, de azért még borsot törhetnek jópár csapat orra alá.

 13. 14

  euskadi68

  Adom, de azért van egy másik olvasata is: amíg ennyire dominál a Pats, addig épeszű FA (legalábbis amelyik nem csak a pénzre utazik) nem szívesen ír alá a többi AFC keleti csapathoz. Én így értettem.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team