Connect with us

Hír

Egyik legjobbjával hosszabbított a Buccaneers

A Tampa Bay Buccaneers szenzációsan kezdte a szezont, Fitzpatrick vezetésével két Super Bowl esélyes gárdát is két vállra fektettek. Ekkor mindenki Fitzmagicről beszélt, pedig a sikerekben nagy szerepe volt a támadófalnak is, akik már tavaly is jól játszottak. Talán közülük is kiemelkedett a guard Ali Marpet, ezt pedig a csapat is honorálta.

 

 

A támadófalember és a klub megállapodott egy szerződéshosszabbításban, amely öt évre szól és ez idő alatt a játékos 55 millió dollárt tehet zsebre, 27.125 millió dollár garantált mellett. Marpet free agent lent volna a szezon után és valószínűleg hatalmas kereslet lett volna rá a piacon, mert jó guardokban nem dúskál a liga. Okos lépés volt a Buccaneerstől.

 

Marpet második körös játékosként érkezett 2015-ben és fokozatosan lendült egyre jobb formába. Az 55 milliós szerződés az ötödik legmagasabb a guardok között, a garantált tartalom pedig a harmadik legnagyobb. A jelenleg emelkedő trendek mellett ez egy elsőrangú üzlet a csapat számára, de a játékos is boldog lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!