Connect with us

Hír

Gruden saját szavainak mondott ellent a Cooper cserével

Mind tapasztaltuk már az életünkben, hogy a kimondott szavaknak súlya van. Ez különösen igaz az internet világában, ahol mindennek marad lenyomata, főleg ha az Egyesült Államok legnépszerűbb sportágával kapcsolatban nyilvánulsz meg.

 

 

Jon Gruden ugyebár a visszatérése előtt az ESPN szakértőjeként kereste meg a kenyérre valót, így a drafttal kapcsolatban is megszólalhatott többször is. 2015-ben sem volt másképp, amikor is a Raiders a negyedik picken készült a pódiumra a játékosbörzén, és szinte biztos volt, hogy elkapóra esik a választásuk. Két lehetőségre volt realitás: Amari Cooperre és Kevin White-ra, a class két legjobbnak tartott elkapójára. Amikor sorra került a Raiders, Gruden Cooperre tette le a voksát.

 

Van egy nagyszerű fiatal irányítójuk Derek Carr személyében, aki kiválóan dobja meg a labdát, csak nincs kinek. Ezért mindenképp skill pozícióra kell választaniuk, ehhez pedig szükségük van Amari Cooperre. Betenni ebbe az offense-be Carr mellé az egyik legnagyobb húzás lenne, amivel Carr passzjátékát feljavíthatnák.

– mondta élő adásban.

 

Később, miután beteljesült a Cooper-Raiders házasság hozzátette, hogy az általa edzett, későbbi Hall of Famer Tim Brown fiatalkori mását sikerült kiválasztaniuk, amivel nagyon jó irányba haladnak a dolgok Oaklandben. Nos, a sors iróniája, hogy három évvel később ő maga vetett véget ennek az iránynak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!