Connect with us

Hír

Ismét Osweiler kezd a Dolphinsban!

Rettegjen mindenki, főleg a Lions! Folytatódik a Brocktóber! Ryan Tannehill továbbra sem épült fel sérüléséből, így ismét Brock Osweiler fog kezdeni a Miami Dolphins csapatában egy héttel azután, hogy 380 yardot tett fel a táblára a Bears ligaelit védelme ellen. Arra pedig sokan emlékezhetnek, hogy Osweiler egyszer már túljárt Matt Patricia eszén…

 

 

Adam Gase főedző nem igazán tudott pontos időpontot adni arra vonatkozólag, hogy Tannehill meddig lesz távol vállsérülése miatt. Az viszont biztos, hogy az NFL utánajár annak, ahogy a Dolphins kezelte Tannehill sérülésének jelentését. Ugyanis a csapat azt jelezte múlt csütörtökön, hogy teljes edzésmunkát végzett Tannehill, azonban kiderült, hogy Osweiler is kapott pár snapet a kezdők mögött, a szabályok pedig tisztán előírják, hogy ha valaki nem a megszokott edzésmunkát végzi, akkor “limitáltként” kell feltüntetni.

 

Egyébként Tannehill annyira nincs jól, hogy a tegnapi edzésen nem is nagyon passzolgatott. Miközben Osweiler és a harmadik számú irányító, David Fales is dobálta a labdát, Tannehill ugyanilyen szituációkban csak hátralépett passzolni, majd végig a kezében tartotta a labdát. Különös ez az egész az első számú irányító körül, meglátjuk mikor tud visszatérni. Fontos lenne számára, hiszen nagy kérdés, hogy mi lesz a jövőjével kapcsolatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!