Connect with us

Hír

Janoris Jenkins és Gareon Conley is eladó

Közeledik az október 30-i trade deadline, ami a megszokottnál jóval pörgősebb lehet az idei szezonban. Három csere már megtörtént, és sorra jelennek meg az újabb nevek, akikkel elképzelhető a váltás.

 

 

A legfrissebb most két cornerback, Janoris Jenkins és Gareon Conley, akiket a CBS újságírója, Jason La Canfora hozott le, mint kapós nevek a csapatok számára. Kettejük közül Jenkins váltása lehet önös, mintsem csapatérdek, hiszen nem azért igazolt New Yorkba, hogy kétszer is a liga egyik leggyengébb csapatához tartozzon. Bár Jackrabbit nem egy egyszerű személyiség, így lehet a Giantsnél is úgy vannak vele, hogy egy problémával kevesebb lenne. De vajon megéri elcserélni egy héten belül a két kezdő cornerbackjét egy csapatnak?

 

Conley-val már más a helyzet. A 2017-es elsőkörös védő sérülés miatt tavaly nem tudta megmutatni mire képes, idén viszont inkább rossz összképet mutat az edzők felé mint jót. Gruden ráadásul előszeretettel dobálja ki az előző rezsim választottjait, akármelyik körben is hozták az illetőt a csapathoz. A Raidersnél amúgy is az a hír járja, hogy jelenleg bárki eladó megfelelő ajánlatért cserébe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!