Connect with us

Érdekességek

Julio Jones különleges rekord felé tart

Nekem az egyik személyes kedvencem az úgynevezett “on pace record” olvasgatása, ahol jobbnál jobb statisztikákat tudnak előásni a kinti szakértők. Most Julio Joneséba futottam vele, ami egy nehezen hihető, de annál zseniálisabb rekord lenne.

 

 

A Falcons kiválósága négy fordulót követően vezeti a ligát elkapott yardokban, egyedüliként lépte át az 500 egységet (502-vel áll egész pontosan). Ráadásul mindezt 29 elkapásból érte el, ami 17,3-as yardátlagot jelent elkapásonként, ez az újonc idénye óta a legjobb aránya. Ha tartani tudja ezt az iramot, akkor az alapszakasz végén 2008 elkapott yarddal zárna, amivel megdöntené Calvin Johnson 1964-es rekordját, amit még a 2012-es idényben állított be. Ám ahogy azt mondhatni megszokhattuk már, Jones játékából valami hiányzik: a touchdown.

 

Bármennyire is nehéz elhinni, Julio Jonesnak idén még nincs TD elkapása. 2015 óta folyamatosan csökkennek a hatpontosai, tavaly is mindössze három jött neki össze, holott yardokban a második helyen végzett. Viszont itt jön az a rész, amitől érdekes lehet a rekord: ha ebben a tempóban halad, ő lehet az első olyan elkapó, aki 2000 elkapott yard fölött zár, de nem szerez egy touchdownt sem.

 

Természetesen ennek négy fordulót követően nincs sok realitása, így kezeljük a helyén ezt a rekordot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!