Connect with us

Hír

K.J. Wright csak a Seahawks pihenőhete után tér vissza

A Seahawks ezer sebből vérző csapat benyomását kelti, de az egyik legnagyobb probléma talán a lyukas linebacker sor volt az első pár héten. Ez nem is csoda, hiszen a csapat két All Pro szinten játszó linebackere közül Bobby Wagner rövid pihenőre, K.J. Wright pedig hosszabb pihenőre kényszerült. Wagner azóta már újra képes játszani, de Wright visszatérésére egyelőre várni kell.

 

 

A legutolsó hírek szerint a csapat pihenőhetéig nem is fog visszatérni és nem siettetik utána sem a pályára lépését, hogy ne legyen visszaesés az állapotában. Talán ebben az is közrejátszik, hogy a héten a csapat Európába utazik, így pedig a játékost is megkímélik egy felesleges hosszú túrától.

 

A Seahawks linebacker sorában közben már megfordult az azóta eltiltott Mychal Kendricks, Austin Calitro, Barkevious Mingo és Shaquem Griffin is, de a közepes teljesítményt is nehezen hozták össze. Azt mondani sem kell szerintem, hogy Wright visszatérése mekkora pluszt fog adni az egész védelemnek, már csak az a kérdés, hogy megéri-e majd még teljes gőzzel küzdeni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!