Connect with us

Hír

Két franchise tag, két teljesen más eredmény

A Detroit Lions és a Dallas Cowboys is franchise taget tett a klasszis (vagy legalábbis a Lions esetében annak gondolt) pass rusherére: Ziggy Ansah és DeMarcus Lawrence is 17 millió dollárt keres csak idén. A különbség csak az, hogy Ansah nem játszik (mily meglepő), Lawrence pedig egy vadállat.

 

 

Ansah megsérült az első héten, azóta játékra alkalmatlan. Mondjuk ezen kár is meglepődni, a pass rusher az utóbbi három évben folyamatosan sérült volt, ha játszott is, akkor sem volt száz százalékos. Most a Packers elleni meccset is kihagyja, így öt meccs után 4 tackle-lel és egy sackkel áll. Ezzel szemben Lawrence mind a négy meccsén kezdő volt, 21 tackle-nél jár, illetve van  5,5 sackje – a Lions ellen a múlt héten konkrétan harmat szerzett – amivel jelenleg vezeti a ligát.

 

Nyilván nem nehéz eldönteni, melyik volt a jó befektetés, és melyik volt a rossz (Ansah egyébként tavaly sem volt jó, a 12 sackjéből kilencet a pocsék Giants támadófal (3), illetve a Bengals (3 sack, 16. hét) és a Rodgers nélküli Packers (3 sack, 17. hét) ellen szerezte).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!