Connect with us

Beharangozó

Magyarázom a bizonyítványom – MNF beharangozó

Hát kérem szépen, először is: ez még nem végleges bizonyítvány – ez csak afféle lenyomat, amit ideiglenesen kiosztottak nekem. Hogy ma van a féléves bizonyítvány-nap, az nem jelent semmit. A többiek tényleg kikapták a bizonyítványt, de az enyémet föl kellett küldeni a front office-ba, mivel tévedések derültek ki, amiket sürgősen orvosolni kell. Igen.

 

New England Patriots (5-2) @ Buffalo Bills (2-5), 1:15, Sport TV

 

Különben a bizonyítvány-ellenőrző és kiegészítő konferencia foglalkozni fog az esettel, az elnökségi középülésen. A general manager úr, mikor ideadta nekem a bizonyítványt, beszédet tartott: kicsit zavarban volt, és tiszteltette a tulajdonos urat. Kérlek, kedves McDermott, mondta, légy szíves, közöld a szurkolókkal, miszerint sajnálatos tévedés történt bizonyítványoddal, hibás tételek csúsztak bele. A bélyeghatósági szabályrendelet szerint, sajnos, így is ki kell adni a bizonyítványt, de kérnelek kell, kedves McDermott, közöld a szurkolókkal, miszerint ez csak olyan okirat, aminek az adatai nem jelentenek semmit. Kérd meg kedves szurkolóidat, ne haragudjanak ezért a tévedésért, az igazi bizonyítványt csakhamar kiállítjuk – egyelőre kéretem őket, hogy írják alá ezt, mert az összes iratokat átküldtük az NFL-hez, ahol a nyomozás miatt szükség van erre az aláírásra; de hangsúlyozd kérlek, hogy ez csak formaság. A komisszár úr személyesen átírt a buffalói tengerészeti gimnáziumba, derítenék ki, hogy került bele a bizonyítványomba győzelmekből ez a… ez a… szám, ami ugyancsak egy közönséges szám, azt jelenti, hogy négyszer játszottunk idegenben – de esetleges félreértésekre ad alkalmat.

 

 

Tudniillik Anderson, a kezdőirányítónk, az csak helyettes irányító nálunk, még nem is nyerhet, mert előbb vizsgáznia kell passzolt TD-ből a főműsoridőben. Ő csak helyettes teljesítményt adhat, amit másképpen kell érteni – egy jó passz helyett kettő, két jó passz helyett négy -, majd ha lehozta a meccset, akkor az összes statisztikában kiigazítják a mutatóit igaziakra. Most egyelőre kéreti a tulajdonost, ne tessék haragudni egyelőre, és üzeni, hogy én harmincegyszer passzoltattam a Colts ellen, egyszer fumble-özött harmadik és nyolcon, egyszer az ő térfelükön, kétszer a miénken adta el a labdát, tessék ezt összeadni, számtani középarányost venni, kijön az 5-37-es megsemmisítés, aláhúzva. Először a saját 20 yardosunkról támadtunk, de akkor puntoltunk; másodszor kérdezte a futási jogot, mondtam Chris Ivory, láttam, mikor beírta a -1 yardos futást, de akkor elvesztette a noteszt.

 

Patriotsból. Hát Patriotsból már tavaly decemberben feleltem, kérdezte a Gronk mozgását, s én mondtam, hogy a White körül és nyakra vetődés-alakú pályán, melynek egyik gyújtópontjában az interception van, és ez a Brady érdeme. De akkor a mellettem ülő fiúval összetévesztett, akinek öt gyűrűje van Patriotsból, és nekem írta be véletlenül. Akkor szóltam, az eredményellenőrzői kar megnézte a noteszt, mondta, hogy tényleg a Belichick helyett írta be véletlenül, de ezt most már nem lehet kiigazítani, mert ebből neki a komisszárnál kellemetlenségei támadnak, nagyon kért, hogy ne firtassam a dolgot most egyelőre, és tegyem meg neki, hogy most egyezzem bele a vereségbe, év végére kijavítja egy wild card helyre, és nem is kell találkozni a Patsszel a következő félévben. A wild card helyet mindjárt be is vezette az alapszakaszi bizonyítványomba, komisszári aláírással.

 

 

Belichicknek pikkje van rám amerikai futballból, arról nem tehetek. A normális védelmünkkel kellett megoldani az egyenletet és akkor mikor kihívott, és akkor mikor megmondtam, hogy akkor blitzelek Alexanderrel, erre kiesik a második tackle-je, persze, azért nem esett ki, mert Hughes-zal is be kellett volna szoroznia, csakhogy ezt Belichick nem vette észre, mire megmondtam, hogy hogy kellett volna, akkor mikor észrevette, hogy ő nem tudta, szégyellte magát, és azt mondta, hogy menjek helyre, és azóta pikkje van rám, mert jobban tudtam a playbookot, és nem akart kihívni javítani, pedig a szabályzatban benne van, hogy az utolsó spíszóig ki kell hívni a fiút javítani, mert másképpen nem érvényes a győzelem, és a Patricia, a legjobb tanulója is mondta, hogy így el lehet verni Belichicket, de nem akartam, mert úgyis pikkje van rám, pedig a gameplanben nekem ugyanaz jött ki, mint Patriciának.

 

Győzelmekből azért van kettes, mert ha van öt vereséged döntetlen nélkül hét forduló alatt, akkor nem lehet a győzelmekből se egyes, hanem akkor külön bizonyítványt adnak az eredményeidről, amit postán küldenek el a jövő évi 1/1-es prospectnek.

 

 

Ezt!?… Ez nem könyörület Belichick úr, ez csak megtévesztés, csakhogy az Anderson úr olyan csúnyán dobál, véletlenül fejbe dobott mikor írtam a levelet. Csak a vezetéknevet tessék aláírni… de mostanában ne tessék bemenni az endzone-unkba… az Y kaput kiemelték… most átalakítják… nincs támadósor… nem tudunk védekezni… majd egy-két hét múlva…

Ne felejtsétek, óraátállás miatt ez a meccs is egy órával korábban kezdődik a megszokottnál!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!