Connect with us

Hír

Már a bírók sincsenek biztonságban!

Történelmi pillanathoz ért el a liga, hiszen a Super Bowl korszakban most először fordult elő, hogy egy játékvezetőt szezon közben bocsássanak el. Hugo Cruznak az utolsó hibája az volt, hogy a Chargers-Browns mérkőzésen Russell Okung false start szabálytalanságát nem vette észre, amiből TD is született. A hetedik héten már nem is kapott helyet mérkőzésen és valószínűleg a fent említett összecsapás volt neki az utolsó a ligában.

Cruz 2015 óta dolgozott játékvezetőként az NFL-ben és kirúgásával a történelem könyvekbe vonult be, bár lehet ő ennek nem nagyon örül. Az elmondások szerint az elbocsátásnak oka csak a pályán hozott rossz döntések, azon kívül nem volt probléma vele.

A liga minden egyes játékot kielemez és ez alapján három rangsorba sorolja a játékvezetőket. Az elsőben a legjobb játékvezetők, a másodikban a közepes szintű és a harmadikban pedig a leggyengébbek vannak. Eddig ha valaki két egymás után szezonban is a harmadik csoportba tartozott, akkor köszönték meg szezon végén a munkáját.

Erre a döntésre a bírók is felkaphatják a fejüket, hiszen most már őket is kirúghatják egyik pillanatról a másikra, pont úgy mint az edzőket és a játékosokat is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!