Connect with us

Hír

Négy hónapja rákkal diagnosztizálták, most újra edz Andre Hal!

Június elején számoltunk be arról, hogy a Texans safetyjenél Hodgkin-kórt diagnosztizáltak. Négy hónap után jó híreket hallunk Andre Hal felől, hiszen újra edzésbe állhat. A védő ha még idén játszik, akkor az a Texans bye week után valószínű, jelenleg a csapatnak 21 napja van, hogy aktív státuszra váltsa Halt, ellenkező esetben nem játszhat ebben a szezonban.

Tudom, hogy újra játszani fogok, csak még azt nem, hogy mikor. Soha nem adom fel, soha nem hagyom abba az edzést sem. Remek érzés, hogy újra játszhatok majd.

Hal már betegsége kiderülése után is pozitív volt és mostani interjúban is látszik, hogy mindent megtesz, hogy visszatérhessen a pályára. A Texans még három meccset játszik a pihenő hétig (Jaguars, Dolphins, Broncos), de ezekre a párharcokra még nem valószinű, hogy beteszik a 26 éves safetyt. A 11. héten, a Redskins ellen már van esély, hogy pályán láthassuk.

A játékos nagy szerencséje volt, hogy még kezdeti stádiumban észrevették a Hodgkin-kórt, ezért az orvosok rövid idő alatt megtudták gyógyítani. Reméljük minél előbb pályán láthatjuk Halt és további pályafutását nem sújtja ilyen betegség!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!