Connect with us

Hír

Nyolcadik heti sérülés-jelentés

Fantasy-tulajdonosok és aggódó szurkolók, figyelem: íme a heti sérültlista, egyelőre csak a nagyon kérdéses játékosokkal.

 

 

Jaguars vs. Eagles 

 

A Jags elég rossz passzban van és nem csak a vereségek miatt. A sztárcorner AJ Bouye és a futó Leonard Fournette sem fog játszani, ahogy DJ Hayden (CB) is kihagyja a meccset. Az Eaglesnél Darren Sproles (EB) és Sidney Jones (CB) nem játszik Londonban, Haloti Ngata (DT) viszont akár játszhat is.

 

Jets at Bears

 

A Jetsnél sok a hiányzó: Quincy Enunwa (WR), Robby Anderson (WR) és CB Trumaine Johnson kihagyja a meccset. A Bears többnyire rendben van, bár Khlail Mack (EDGE) és Allen Robinson (WR) kérdéses.

 

Broncos at Chiefs

 

A T Jared Veldheer, S Darian Stewart, LB Shane Ray és RB Royce Freeman hiányozni fog a Broncosból, Von Miller pedig kérdéses. A Chiefsnél a két legjobb védő, Eric Berry (S) és Justin Houston (OLB) fog hiányozni.

 

Browns at Steelers

 

A Steelers teljesen egészséges, a Brownsnál viszont WR Rashard Higgins, LB Joe Schobert és DB E.J. Gaines biztos, hogy nem játszik.

 

Buccaneers at Bengals

 

A Bucs legnagyobb hiányzói a DT  Gerald McCoy és a DE Vinny Curry. A Bengalsnál Vontaze Burfict (LB), Giovanni Bernard (RB), Darqueze Dennard (CB), John Ross (WR), Billy Price(C) és Nick Virgil (LB) nem fog játszani.

 

Seahawks at Lions

 

A Seahawks elég jól áll, nincs olyan komoly sérültje, míg a Lionsnél Theo Riddick nem fog játszani, Jarrad Davis (LB) és Ziggy Ansah (DE) játéka kérdéses.

 

Ravens at Panthers

CB Marlon Humphrey és T James Hurst nem lesz ott a Ravensnél, ahogy a guard Alex Lewis sem. A Panthersnél Torrey Smith (WR) lesz a legnagyobb hiányzó.

 

Washington at Giants

 

LB Alec Ogletree nem játszik majd a Giantsnél, míg a Redskinstől Jamison Crowder (WR) fog biztosan hiányozni.

 

Colts at Raiders

 

A Coltnsál rengeteg a sérült, de biztosan csak az elkapó Ryan Grant és a safety Malik Hooker hagyja ki a meccset. A Raiders rendben van.

 

49ers at Cardinals

 

Pierre Garcon (WR) megint kihagy egy mérkőzést a vendégeknél, a Cardinalsnak pedig Tre Boston (S) nélkül kell kiállnia.

 

Packers at Rams

 

A Packers jól áll, nincs fontos hiányzója, a Rams viszont jó eséllyel kénytelen nélkülözni Cooper Kupp elkapót.

 

Saints at Vikings

 

A Saints egészséges, a Vikingsnál viszont Dalvin Cook (RB), Andrew Sendejo (S), Anthony Barr (LB) és Riley Reiff (OT) nem fog játszani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!