Connect with us

Hír

Pete Carroll: Remélem, Damon Harrison nem sieti el a Detroitba költözést

A Seahawks a Lions ellen lép pályára Detroitban vasárnap, a hazai csapat pedig nemrég szerezte meg egy 5. körös pickért Damon Harrisont. A liga messze legjobb nose tackle rengeteget javíthat a Lions védelmén, épp ezért nem meglepő, hogy Pete Carroll nem bánná, ha a NT nem sietné el a Detroitba költözést:

 

Remélem, kihasználja az idejét és nem kapkodja el a költözést. A legjobb talán az lenne a számunkra, ha csak szombaton érkezne meg. Ugyanis egyszerűen nem tudsz mit tenni Harrisonnal, egy igazi szörnyeteg futás ellen, ráadásul passz ellen is jó.

 

 

A Lionsé a liga legrosszabb futás elleni védelme: 139,3 yardot enged meccsenként (30.) és 5,3 yardot futásonként (32.). Passz ellen ugyanakkor kifejezetten jó az egység, 21 sack-kel úgy a negyedik a ligában, hogy a 22 sackes Broncos és a 27 sackes Ravens egy meccsel többet játszott (bár nyilván nem csak a sackek száma a fontos). Ha a futás elleni védelem is rendben lenne, akkor tényleg összeállhatna egy átlag feletti védelem Matt Patricia irányítása alatt.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!