Connect with us

Hír

Prescott: Egy elkapótól nem lesz minden varázsütésre jobb

Úgy tűnik Dak Prescott sok Narutót nézhetett szabadidejében, hiszen ahogy az anime főhőse, úgy neki is az a ninja útja, hogy nem szegi meg a szavát. Hozhatnak neki Amari Coopert is első körért, továbbra sem változtat azon a véleményén, hogy nem az elkapóktól lesz jó az offense.

 

 

Szükség volt egy új elkapót hoznia a Cowboysnak, hiszen az alapból sem prémium felhozatalból Terrance Williams kiesett sérülés miatt, az újonc Michael Gallup egyelőre még nem vette fel a ritmust, Cole Beasley meg egyedül kevés. Ám hogy erre első körért kellett-e hozni egy Amari Coopert, aki most eléggé lent van az utóbbi másfél évben, az más kérdés. A számok mindenesetre magukért beszélnek: a Boys offense 29. a passzstatisztikákban, míg Beasley a legjobb elkapó a csapatban 33 elkapással és 350 yarddal- nem túl veretes… Elliott remek, de nem lehet mindent rá hárítani, mert kiismerhető lesz a támadósor. Prescott természetesen örült Cooper érkezésének, de leszögezte, hogy továbbra sem az elkapóktól kell várni a csodát.

 

Nagyon örültem az érkezésének, hiszen a tehetsége magáért beszél. Úgy gondolom az egész csapat izgatott, hogy egy ilyen kaliberű fegyvert szereztünk a támadósorba. Viszont egy elkapótól nem lesz minden varázsütésre jobb. Egy játékos nem javítja ki azokat a csapathibákat, amiket eddig elkövettünk. Jobban kell dolgoznunk, és meg kell találnunk a helyes utat. Ebben segítségünkre lehet egy Amari Cooper szintű elkapó, de a lényegi problémákra nekünk kell feljavulnunk.

– mondta Prescott.

 

A Cowboys most a pihenőhetét tölti, így majd’ két hete lesz Prescottnak összeszoknia Cooperrel, illetve beépíteni őt a támadósorba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!