Connect with us

Hír

Sérülés-körkép a hatodik forduló elé

Meccsnap van, nézzük hogyan állnak a fontosabb sérültek a találkozók reggelén.

 

 

Indianapolis Colts: Anthony Castonzo (OT) visszatér a kezdőbe a támadófal szélére, azonban a Colts továbbra is bajlódik a sérültekkel: biztosan nem játszik TY Hilton (WR), Jack Doyle (TE), Denzell Good (OL), Denico Autry (DL) és Clayton Geathers (S), ráadásul többen kérdőjelesek a Jets elleni találkozó előtt (Ebron, Hunt, Kelly, Leonard).

New York Jets: A jelek szerint Isaiah Crowell (RB) vállalja a játékot, Trumaine Johnson (CB) viszont nem.

Houston Texans: Deshaun Watsonnak állítólag nagy fájdalmai vannak a zúzódott bordái miatt, azonban játszani fog. Ellenfelüknél, a Billsnél konkrétan senki nincs az injury reporton.

Atlanta Falcons: Devonta Freeman (RB), Grady Jarrett (DT) és Derrick Shelby (DE) sem tud pályára lépni a Buccaneers ellen.

Tampa Bay Buccaneers: OJ Howard (TE) játszik a sérült térdszalagja ellenére.

Miami Dolphins: Laremy Tunsil visszatér agyrázkódását követően a támadófalba, Cameron Wake viszont nem játszik majd a védőfal szélén. Egész sokan kérdőjelesek a delfineknél, róluk jelenleg nincs biztos információnk.

Minnesota Vikings: Dalvin Cook (RB) játszani fog ugyan, viszont csak limitált szerepkörben, 25-30 snapet szánnak neki állítólag a Cardinals ellen. Riley Reiff (OT) és Andrew Sendejo (S) nem fog pályára lépni.

Los Angeles Chargers: Továbbra sem bevethető Joey Bosa (DE), illetve Kyzir White (LB), Jatavis Brown (LB) és Travis Benjamin (WR) is kihagyja a Browns elleni összecsapást.

Washington Redskins: Adrian Peterson (RB) kérdőjeles státusza ellenére játszani fog, nem úgy, mint Chris Thompson (RB) és Jamison Crowder (WR). Paul Richardson (WR) game time decision.

Carolina Panthers: Greg Olsen (TE) visszatér sérüléséből, Thomas Davis (LB) pedig eltiltásából.

 

Los Angeles Rams: Brandin Cooks (WR) és Cooper Kupp (WR) és átment az agyrázkódás-protokollon, így pályára léphetnek. A rúgó Greg Zuerlein továbbra sem bevethető.

Cincinnati Bengals: Sok a sérültjük a támadóoldalon, John Ross (WR), Tyler Kroft (TE), Gio Bernard (RB) és Billy Price (C) is csak az oldalvonal mellől figyelheti az eseményeket.

Jacksonville Jaguars: Leonard Fournette (RB) még mindig nem bevethető. A CB-sor is problémás kicsit, DJ Hayden és Tre Herndon sem játszhat, ellenben Jalen Ramsey pályára léphet.

Kitekintve a hétfő esti rangadóra, a 49ersnél érdekességképp hat kezdő is kérdőjeles (Breida, Garcon, Kittle, Richburg, Person, Staley)

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!