Connect with us

Hír

Sherman szerint az NFL ellehetetleníti a védőket

Elvileg a héten már újragondolt roughing the passer gondolkodást láthatunk a bíróktól, aminek első jele a Patriots-Colts meccsen a hazai csapat első sackje, de ennek ellenére továbbra is vigyáznia kell a védőknek. Ez ellen már sokan felszólaltak, de természetesen Richard Sherman sem maradhat ki a buliból.

 

 

A 49ers cornerbackje szerint a NFL-nek egyértelműen a támadók segítése a célja. Rekord számokat várnak offense oldalon és ami az elmúlt szezonokban kiemelkedő volt egy támadóstatisztikánál, az idén már csak átlagos lett.

 

Shermannak abban igaza van, hogy a jelenlegi ütemben több támadóstatisztika is rekordok felé halad. 3030 pontot láthattunk négy ét alatt, ami egyértelmű rekord és négy irányító is jó ütemben halad, hogy megdöntse Manning 2013-as passzolt yardjainak számát, ami szintén rekord. Nehéz kétségbe vonni azt, hogy az NFL számára a látványos, pontgazdag mérkőzések kapóra jönnek, de nem egyértelmű, hogy a szabálymódosításokkal tényleg ez volt-e a cél vagy inkább a sérülések megelőzése, esetleg a fantasy fellendítése.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!