Connect with us

Hír

Travis Frederick IR-re kerülhet

Travis Fredericket, a liga egyik legjobb centerét egy nagyon ritka autoimmun betegséggel, Guillain Barre Szindrómával (GBS) diagnosztizálták még augusztusban. Nem tudni, mikor térhet vissza a pályára, azonban ennek ellenére a Cowboys nem nem tette sérültlistára. Most azonban kénytelenek lehetnek, ugyanis David Irving négymeccses eltiltása lejárt, így kell a rosterhely.

 

 

Most már több információnk van, mint volt akkor, amikor diagnosztizálták a betegséget. Tudjuk, hogy X hétig nem számíthatunk Frederickre. Most már jobb pozícióban vagyunk, hogy meghozzunk a döntést, IR-re rakjuk-e, vagy sem

 

– mondta Jerry Jones, a csapat tulajdonosa.

 

Nagyon nehéz megjósolni, mi lesz Frederick-kel, azonban, ha az állapota javul, akkor az IR-ről nyolc hét elteltével még aktiválni lehet, tehát a szezon hátralévő három meccsén akár még játszhat. Ugyanakkor valószínűbb, hogy az idei szezonja véget ért.

 

A GBS egy neurológiai betegség, ahol az immunrendszer támadja a perifériás idegrendszert, tehát az agyon és gerincvelőn kívüli részeit az idegrendszernek, melyek az egész testet behálózzák idegekkel. A nagyon enyhe verziótól a nagyon komolyig terjedhet, rövid gyengeségtől szinte teljes bénulásig, ahol a beteg nem tud magától lélegezni. Szerencsére a legtöbben előbb-utóbb felépülnek ebből, néhányan tapasztalnak gyengeséget időről időre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!