Connect with us

Érdekességek

14 ezer mérföld és 40 óra repülés – a Chargers utóbbi pár hete

A Chargers nem semmi sorozatban van jelenleg, és nem az ötmeccses győzelmi szériára gondolunk. Hanem arra, hogy nem játszottak hazai pályán október 7 óta, amikor a Raiderst fogadták. Azóta elutaztak Clevelandbe, majd Londonba, majd Seattle-be, most hétvégén pedig Oaklandbe vezet az útjuk. Ez pedig egészen hihetetlen mennyiségű utazást foglalt magába.

 

 

Cleveland nagyjából 2350 mérföldre van Los Angelestől, egy ötórás repülőútra. Innen a mérkőzés után nem repültek haza, hanem Clevelandben maradtak, hogy a Londonba való utazás és az ezzel járó átállás kicsit könnyebb legyen. Onnan visszatértek Los Angelesbe, hogy a bye weekjüket saját ágyukban pihenhessék ki – két hét távollét után -, erre a pontra már 11500 mérföld utazáson voltak túl. Aztán felrepültek északra a Seahawkshoz, onnan ismét haza, majd a héten továbbálltak Oaklandbe, hogy aztán hétfőn végre újra hazatérjenek és jövő héten már hazai pályán fogadják a Broncost.

 

Összesen ez 41 nap hazai mérkőzés nélkül, az NFL Network számításai szerint pedig több, mint 14 ezer megtett mérföld és több, mint 40 órányi repülés. Az éjszakáik nagy részét pedig szállodákban töltötték, távol a családtól. Megterhelő pár hetet zárhat le tehát a Chargers a Raiders elleni találkozót követően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!