Connect with us

Érdekességek

A Bills rosterén van 2018 három legrosszabb ratingű irányítója

A Buffalo Bills támadósora lassan nem csak az idei szezon legrosszabb támadósora lesz, de történelmi mélységekbe zuhanhat az offense teljesítménye. Amivel már most büszkélkedhetnek, hogy náluk van a liga három legrosszabb passer ratingű irányítója.

 

 

[quote]A passer rating kiszámításához legalább 10 passz szükséges, így a 44 irányítót számoló listán csak olyan játékosok szerepelnek passer ratinggel, akik megfelelnek ennek a kritériumnak. Így eshetett meg, hogy a Bills adja a 44., 43. és 42. helyezettjét is.[/quote]

 

Az utolsó helyen Nathan Peterman áll kerek 30-as passer ratinggel, ami kevesebb érték, mintha a lelátórá dobná minden egyes passzát. Őt Derek Anderson előzi 56-os passer ratinggel, míg a 42. helyen Josh Allen szerénykedik 61,8-as mutatóval. Főleg utóbbi adhat csalódásra okot a Bills szurkolóinak, hiszen őt hozták a jövő franchise irányítójának, ennek ellenére az újonc idénye még egy szokványos újonc idénynél is döcögősebb. Természetesen nincs egyszerű dolga egyiküknek sem egy ilyen gyengén teljesítő támadósorban, de még a jelét sem látjuk annak, hogy felhúznák valamennyire az offense-t.

 

A lista öt legrosszabbja között egyébként a csapat nélküli Sam Bradford (62,5) is szerepel, illetve ha már Bills, akkor a tavalyi irányítójuk, Tyrod Taylor (64,5) is tiszteletét teszi a legrosszabbak között. A teljes listát ITT megtaláljátok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!