Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 10

Most is menetrend szerint érkeznek a hét játékosai a mögöttünk hagyott fordulóból. Visszavágtak az irányítók és a most már mindkét főcsoportban ők lettek a legjobb támadók. Vannak itt rutinos és újonc játékosok is, nézzük meg kiket lettek a kiválasztottak. 

AFC

A hét támadója: Ben Roethlisberger (Pittsburgh Steelers)

Aki felkelt pénteken hajnalban, hogy megnézze a Panthers-Steelers összecsapást valószínűleg egy izgalmasabb mérkőzést várt. A pittsburghi csapat felmosta a gyepet ellenfelével és ennek tevékeny részese volt Big Ben. 328 yardot passzolt és mellette még volt 5 TD is a neve mellett, a passzpontossága pedig 88%-ot mutatott a meccs végén. Roethlisberger másodszorra kapta meg idén az elismerést, karrierje során pedig már 17-nél jár, ami a 6. legjobb a liga történetében.

A hét védője: Wesley Woodyard (Tennessee Titans)

A Titans a hétvégén váratlan győzelmet aratott és ebben nagy szerepe volt a védelemnek, ami féken tartotta Bradyt. A kapott 10 pont az AFC regnáló bajnoka ellen nagyon jó teljesítmény, így nem meglepő, hogy tőlük került ki a hét legjobbja. Woodyard 1,5 sacket mutatott be a veterán irányítón és mellette még 10 szerelése is volt. Titans linebacker 2011 után lett a hét legjobbja, akkor Colin McCarthy volt.

A hét special team játékosa: Stephen Hauschka (Buffalo Bills)

A hét másik nagy meglepetése volt, hogy a Bills tükör simán verte a Jetset. Nem sokan várták, hogy Matt Barkley vezetésével tud nyerni a Buffalo. A 41 szerzett pontból pedig a rúgó, Stephen Hauschka is kivette tevékeny részét. Két mezőnygól mellett öt extra pont is a póznak közé került. Említsük meg azt is, hogy az egyik field goal 54 yardos volt, ami neki a legjobb idén. 2017 óta harmadik alkalommal kapja meg a díjat és ez idő alatt nála többször egy rúgó neve sem szerepelt a listán, szintén hárommal áll Zuerlein és Gould.

 

NFC

A hét támadója: Mitchell Trubisky (Chicago Bears)

A Bears megtartotta a pozícióját csoportja élén, miután hétvégén megverték a csoportellenfél Lionst. Trubisky ebből a győzelemből rendesen kivette részét. 355 passzolt yard mellett négy TD fűződik a nevéhez és a 76,7%-os pontosság ebben a szezonban a legjobb tőle eddig. Trubisky először lett a hét legjobbja, ő lett a nyolcadik Bears QB, aki megkapta az elismerést.

A hét védője: Leighton Vander Esch (Dallas Cowboys)

A Cowboys, ha még akart valamit ettől a szezontól, akkor a vasárnap esti rangadót meg kellett, hogy nyerje a címvédő ellen. A győzelem meglett és ezzel még élnek a dallasiak reményei a rájátszásra. A védelemből az idei első körös Vander Esch emelhető ki, aki rögtön a meccs elején leszedte Wentz egyik passzát  és mellette még 13 szerelése is volt. Az LB 2010 óta az első Cowboys újonc, aki a hét legjobb védője lett, akkor Sean Lee lett kiválasztva.

A hét special team játékosa: Tress Way (Washington Redskins)

A Redskins újabb győzelmével és az Eagles vereségével egyre közelebb a csoportgyőzelemhez. A Buccaneers ellen azért kellett az ellenfél ügyetlenkedése is, ami 500 yardjuk ellenére csak három pontot szereztek. A Redskins puntere, Tress Way remek formában játszott. Öt kísérletéből négy is a húszason belülre került és a rúgások átlaga 49,4 yard volt. Way a negyedik Redskins punter, aki felkerült a listára, utoljára 2009-ben Hunter Smith lett a legjobb az adott héten.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!