Connect with us

Érdekességek

Az NFL legnagyobb vesztesei

Ha már összegyűjtöttük a legjobb formában lévő csapatokat, akkor miért ne tennénk ezt meg a leggyengébben teljesítő csapatokkal?  Öt csapat is van a ligában, ami legalább négy meccse képtelen győzni (vagyis az NFL-ben alapvetően nehezebb folyamatosan kikapni, mint folyamatosan győzni).

 

 

A legnagyobb lúzer jelenleg a Giants, az egyetlen csapat, ami öt meccs óta képtelen győzni. Pedig az 1-2-es szezonkezdet nem is volt olyan rossz. Utána viszont elég nagy a verseny, négy csapat is négymeccses vereségsorozatban van.

 

A Bills egy 2-3-as szezonkezdetet csúfított el nagyon, bár a harmadik számú irányítóval azért ez nem olyan meglepő. A Browns 2-2-1-ről küzdötte le magát 2-6-1-re, ami Hue Jackson állásába került (bár ő csak három vereségben volt benne az utóbbi négyből).

 

A legrosszabb helyzetben persze így is a Jaguars van, ami a Patriotst is legyőzte a szezon elején, de a 3-1-ből mára 3-5-lett. Illetve még itt van Jon Gruden és a Raiders: a jelenlegi 1/1-es legutóbb a negyedik héten tudott győzni (1-3), azóta négy vereség a mérleg.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!