Connect with us

Érdekességek

Baker Mayfield a legjobb QB Brees mögött, mióta nem Hue Jackson a főedző

Baker Mayfield a tegnapi Bengals elleni meccs után elég kelletlenül találkozott Hue Jacksonnal. A főedző meg akarta ölelni, az irányító viszont csak a kezét nyújtotta oda neki. Nem csoda, hogy Mayfield nem szívleli Jacksont, főleg ha ránézünk a statisztikáira a főedző távozása óta. Baker ugyanis sokkal, de sokkal jobb, mióta Hue Jackson és Todd Haley a kirúgás sorsára jutott.

 

 

A Jackson és Haley alatt játszott hat meccse során Mayfield 58,3%-os pontosságot, 6,6 passzonkénti yardot, 8 TD-t és 6 INT-t tudott felmutatni 78,9-es passer ratinggel. A három meccs során az edzők távozása óta Mayfield 73,9%-os pontosságot, 8,8 passzonkénti yardot, 9 TD-t és egy INT-t tud felmutatni 129,5-ös passer ratinggel.

 

Mayfield lett ezen felül az első irányító az NFL történetében, aki két egymást követő meccsen is legalább 140-es passer ratinget tudott összehozni. És a 8. hét óta a 129,5-ös irányítómutatója a második legjobb a ligában, csak Drew Brees előzi meg őt (142,1).

 

A Browns pedig saját mércéjéhez képest szárnyal, ugyanis 25 meccs után először nyertek idegenben és közel négy év után nyertek ismét kettőt zsinórban.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!