Connect with us

Hír

Beckham: Támadnunk kellett volna a secondaryt, de nem ez volt a terv

Az Eagles az öt legjobb cornerbackje közül négy nélkül lépett pályára a Giants ellen, ráadásul az ötödik sem edzett egész héten, így csak tartalék volt a találkozón. Így gondolhattuk, hogy a draftolatlan gyakorlócsapatos játékosokból összeverbuvált secondaryt bőven fogja majd tudni támadni a Giants. Hiszen tegye fel a kezét, aki ismerte korábban a De’Vante Bausby, Chandon Sullivan, Cre’Von Blanc, Deiondre Hall, Tre Sullivan ötöst, akik összesen rengeteg játékpercet kaptak a Giants ellen – előbbi kettő volt a két kezdő CB.

 

 

Eli Manning 37 passzt el is eresztett a mérkőzés során és összesen 297 yard jött össze a levegőben, azonban ebből 236 az első félidőben érkezett, a második félidőben elfogyott a Giants és 19-3-ról elbukta a találkozót. Odell Beckham a mérkőzés után kritizálta főedzőjét, Pat Shurmurt, amiért nem támadták eléggé az Eagles borzasztó nevekből álló secondaryjét.

 

Tudva, hogy problémáik voltak a secondaryben, szerettem volna, ha jobban támadjuk őket. De ez nem volt benne a gameplanben.

 

Ez is egy teljesen jogos felvetés, és az is, hogy Saquon Barkley az első félidős parádézása után miért csak ötször kapta meg a labdát a második félidőben (összesen 20 érintés, 142 scrimmage yard).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!