Connect with us

Hír

Bell tényleg kihagyja az évet!

Ahogy azt az utóbbi napokban sejteni lehetett, Le’Veon Bell tényleg kihagyja a teljes szezont és nem jelenik meg keddig a Steelersnél – Adam Schefter információi szerint legalábbis. Azt persze tegyük hozzá, hogy megvárjuk még a kedd esti határidőt, hogy teljesen biztos legyen minden, hiszen Bell elég kiszámíthatatlan, de a várakozások szerint kihagyja a 2018-as szezont.

 

 

Az biztos, hogy az utóbbi napok értesülései fényében ez nem meglepő hír, hiszen egyre valószínűbb volt, hogy Bell nem fog csatlakozni a Steelershez, főleg miután a liga tudatta vele és ügynökével is a médián keresztül, hogy egyébként ha nem játszik idén, akkor is a harmadik franchise tagre jogosult – és nem újra a másodikra, korábbi információk szerint -, ami praktikusan azt jelenti, hogy szabadügynök lesz, hiszen a Steelers nem fog QB-pénzt (azaz 25 millió dollárt) fizetni neki egy évre, a transition tagnek pedig – ahogy írtuk – gyakorlatilag nincs semmi értelme ebben az esetben.

 

Bell tehát összességében kivett egy év fizetés nélküli szabadságot, miközben már most van annyi pénze, hogy élete végéig jól élhessen, és fog még keresni a következő szerződésével is bőven. Ha így nézzük a történetet, lehet őt hibáztatni? Ki ne örülne egy ilyen szabadságnak?

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!