Connect with us

Érdekességek

Bradley Chubb az újonc sackrekordra pályázik

Arról már írtunk, hogy Von Miller és Bradley Chubb micsoda halálos duót alkot a Denver Broncos védelmében. Ma csak az egyiküket vesszük górcső alá, aki mentora ösvényén taposva szeretné megdönteni a rookie sackrekordot.

 

 

Kilenc fordulót követően 8 sacknél járt a Broncos elsőkörös újonca, ami a legtöbb, amit 2011 óta szerzett egy újonc játékos ennyi idő alatt – akkor csapattársa, Von Miller járt hasonló magasságokban. A Texans elleni sackje is hozzásegítette a rekord közelébe, azonban amíg vereség a meccsek vége, nem tud teljes vigyorral örülni egyéni sikereinek.

 

Óriási érzés egy olyan játékos mellett játszani mint ő, hát még ha az ő rekordjait döntögetem éppen. Ő egy olyasvalaki, akire felnézek, és akinek az eredményei minden nap inspirálnak. Remélem, ezek hamarosan a győzelmeket is elhozzák a csapatnak.

– mondta a védő.

 

A rookie sackrekordot még 1999-ben állította fel Jevon Kearse, aki újonc évében 14,5 sacket szerzett a Tennessee Titans mezében. A legközelebb Aldon Smith állt ennek megdöntésére, aki 2011-ben – Von Millert is megelőzve – 14 sackkel zárt újoncként. A legutóbbi reális kihívó Joey Bosa volt, aki ráadásul csak 12 meccsen lépett pályára, de így is 10,5 sackig jutott 2016-ban. Chubbnak folytatnia kell remek sorozatát a pihenőhetet követően, ha a hátralévő hét fordulóban legalább 7 sacket akar gyűjteni, amivel átvehetné a stafétát Kearse-től.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!