Connect with us

Hír

Brady: Ez még nem a Super Bowl

Karrierjük során mindössze másodszor, Tom Brady és Aaron Rodgers holnap éjjel összecsap egymással. Mindenki nagyon várja a mérkőzést, de a Patriots irányítója szeretne mindenkit emlékeztetni, hogy nem olyan nagy dolog ez, csak az alapszakasz felénél járunk…

 

 

Izgatott vagyok a meccsel kapcsolatban. Nagy a tét mindkét csapatnak, de nem szeretném, ha többről szólna, mint ami valójában. Ez nem a Super Bowl. Ez nem egy rájátszásmeccs. Persze minden meccs fontos, de ha kikapsz, nincs vége a szezonnak. Olyan csapat ellen játszunk, amelyiknek már nem nagyon szabad hibáznia. Olyan irányító ellen játszunk, aki másodpercek alatt képes visszajönni és pontokat szerezni, úgyhogy izgatott vagyok. A legjobb formánkat próbáljuk majd hozni egy kiváló csapat ellen.

 

A Patriots 1-2-ről állt fel és nyert ötöt zsinórban, ezzel ismét versenyben lehetnek az első kiemelésért januárra. A Packers 3-3-1-gyel áll, idegenben még nem nyertek meccset és mivel a következő öt hétben négyet idegenben játszanak, kezd szorulni a hurok. Úgyhogy van tét bőven mindkét csapat számára, de ahogy Brady mondta, még akkor sem veszik el semmi, ha most bármelyik fél kikap.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!