Connect with us

Hír

Brandon Marshall veszi át Dez helyét a Saintsben, Deion Jones visszatér!

Rövidhíres körképünk következik a liga minden tájáról. 

 

Dez Bryant csak két napot bírt New Orleansban, elkapó fronton pedig továbbra sem áll jól a Saints, így leigazolták a Seahawkstól kivágott Brandon Marshallt. Fontos megjegyezni, hogy Marshall sosem lépett még pályára a rájátszásban, így itt a nagy lehetősége. Vagy ezzel nem kalkuláltak a Saintsnél és mostantól mindig kikapnak majd.

 

 

Jó hír a Falconsnak, hogy Deion Jones felépült és ezzel együtt aktiválták is IR-ről a kiváló linebackert, aki az Eagles ellen szezonnyitón sérült meg. Még jobb hír lenne, ha megverték volna a Brownst, hiszen akkor reálisabb esélyük lenne a playoffra.

 

A Broncosnál IR-re került a center Matt Paradis, aki így a második kezdő támadófalembere a csapatnak sérültlistán – Ron Leary mellett.

 

Julian Edelman bokasérülése nem vészes, minden bizonnyal nem kell kihagynia egy meccset sem. A Patriots pihenőhétre vonult, ez is segít Edelmannek.

 

A Buccaneers kivágta rúgóját, Chandler Catanzarót és leigazolták a helyére Cairo Santost.

 

A Jaguars elvesztette kezdő centerét, hiszen Brian Lindernek a térdét kell műteni, így kihagyja a szezon hátralevő részét.

 

 

A Chargers linebackere, Dezel Perryman is IR-re kerül, hiszen a térdében az oldalszalag sérült, illetve a térdina miatt műteni is kell. A 2015-ös második körös játékos szabadügynök lesz a szezon végeztével.

 

A Panthers kivágta CJ Andersont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!