Connect with us

Hír

CJ2K visszavonult!

Bejelentette visszavonulását az NFL valaha volt egyik, ha nem a legjobb RB-szezonjának tulajdonosa, Chris Johnson. CJ2K 2009-es idénye után kapta becenevét, amikor ugyanis 2006 yardot futott, ráadásul emellé 503 elkapott yard is társult, ezzel pedig övé a liga történetének legjobb RB-éve, ő tartja az egy szezonon belül megszerzett legtöbb scrimmage yard rekordját (2509) 2009-ből.

 

 

Johnsont az első körben draftolta a Titans 2008-ban, második évére pedig a liga legjobb futója lett, elérte a 2000 yardot, scrimmage rekordot döntött és beválasztották az All-Pro csapatba is. Egy igazán történelmi szezont tudhatott magáénak. A következő években ő volt egyik legjobban félt futó a ligában, sebessége egyedülálló volt a pályán. Összesen hat 1000 yardos szezont produkált és összesen 55 futott TD-t szerzett karrierje során, emellé társult még 9 elkapott hatpontos. Pályafutása alatt összehozott 9651 futott yardja a 35. helyre elég az örökranglistán.

 

A Titans után még játszott egy évet a Jetsben, majd hármat a Cardinalsban, de ezeken az állomáshelyeken már nem volt korábbi önmaga. De nem is erről fog rá emlékezni senki, mikor eszébe jut CJ2k neve.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!