Connect with us

Érdekességek

Conner olyan jó, mint még soha senki

Ha valaki azt hitte, hogy hiányozni fog a Steelersnek Le’Veon Bell, tévedett. Persze mindig jó egy klasszis a háznál, de úgy néz ki, hogy a Steelers olyan jó rendszerszinten, hogy kevesebb tehetségből is képes közel olyan hatékonysággal működni. Nem véletlen, hogy James Conner a szezon első nyolc meccsén 1 085 total yardot és 10 TD-t szerzett, 1000+ yardra és 10+ TD-re pedig soha senki nem volt képes karrierje elején ennyi idő alatt.

 

 

Ezek persze nem olyan űrszámok, mint amire Bell képes, de a 135 yard/meccs és 1,25 TD/meccs mutató igazán süvegelendő teljesítmény. Ráadásul idén két olyan meccs is volt a szezon elején, ahol 14-nél kevesebb labdaérintése volt, tehát a számai lehetnének ennél jobbak is.

 

Az elmúlt négy meccsen azonban megállíthatatlan: 100+ yard minden meccsen, e mellé jött 205 elkapott yard és hét total TD. Bell vélhetően nemsokára visszatér, vagyis Conner számai jó eséllyel csökkenni fognak (már csak azért is, hogy kisajtoljanak mindent a veteránból), de hosszú távon minden Steelers-fan nyugodt lehet, a csapatnak nem lesznek futóproblémái.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!