Connect with us

Hír

Dion Lewis: Így jártok ha spóroltok, seggbe lesztek rúgva!

Nagy meglepetésre lemosta a pályáról a Tennessee Titans a New England Patriots csapatát, ahol több korábbi ex-Patriots játékos örülhetett a sikernek. Az egyikük a futó Dion Lewis volt, aki nem félt beszólni korábbi csapatának.

 

 

A 28 éves futó három szezont töltött a Patriotsnál, ahol bajnokként és végül a csapat legjobb futójaként távozott. Bill Belichick ugyanis nem akarta a bombaformába lendülő játékost fizetési igényeit teljesíteni, akinek így tovább kellett állnia Foxborough-ból. Emiatt még inkább motivált volt a vasárnapi összecsapás előtt, ami ugyan nem róla szólt, de a győzelemnek örülhet. És örült is…

 

Persze hogy motivált voltam, ez személyes ügy. Így jártok ha spórolni próbáltok, seggbe lesztek rúgva! Nekem semmit nem kellett bizonyítanom, tudom mire vagyok képes. Mindössze el kellett hitetnem a csapatokkal, hogy a Patriots nem verhetetlen. Ha kellően fizikális focit játszol ellenük, akkor abba belefulladnak.

– mondta a futó.

 

A fizikalitást csapattársa, Derrick Henry biztosította, aki 11 futásból 58 yardot és 2 TD-t szerzett, de Lewis is kivette a maga részét a győzelemből.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!