Connect with us

Hír

Eric Reid eddig egy kő alatt élt

Eric Reidet kiállították a Steelers elleni csütörtök esti rangadón. A Panthers safetyje pedig egészen eddig a pontig nem tudott arról, hogy ilyet lehet, pedig nem ez az első kiállítás az NFL történetében és az utóbbi időben minden hasonló eset miatt napokig hangos az amerikai média. Művészet erről nem hallani.

 

 

 

38-14-re vezetett a Steelers a harmadik negyed végén, a meccs már eldőlt, a Steelers támadott. Ben Roethlisberger megfutott egy first downt, majd lábbal előre csúszni kezdett, nehogy megölje valaki. Reid azonban úgy lehetett vele, hogy 38-14-nél már ne rohangáljon az irányító, így vállal leürközte Big Ben fejét.

 

 

Az eset teljesen egyértelmű, Reid meg sem próbálta elkerülni az ütközést, olyan mélyre ment, amennyire csak tudott, hogy biztos eltalálja az irányítót. Abszolút jogosan állították ki, bár ezzel sem ő, sem Ron Rivera nem értett egyet. Utóbbi ráadásul képes volt azt mondani, hogy

 

Szerintem nem ütötte meg elég erősen ahhoz az irányítót, hogy kiállítsák.

 

Mintha egy szándékos és veszélyes szabálytalanságnak súlyos sérülést kellene okoznia ahhoz, hogy büntetést érjen. Reid a megmozdulásért a pénzbüntetés mellett jó eséllyel eltiltást is fog kapni, legalábbis az amerikai média szerint.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!