Connect with us

Hír

Floyd 180 millió dollárra pereli az orvost, aki miatt véget ért a karrierje

A Vikings korábbi első körös védőfalembere, Sharrif Floyd bepereli Dr. James Andrewst, a sportkörökben híres ortopéd sebészt, amiért állítólag az általa végzett műtét miatt ért véget a futballkarrierje. Nem kis összegről van szó, hiszen Floyd 180 millió dollárra pereli Andrewst, ugyanis számításaik szerint egy az ő helyén választott első körös védőfalember nagyjából ennyit keres egy szép hosszú karrier alatt.

 

 

Floydot utoljára 2016 szeptemberében láthattuk a pályán, akkor 27 snapet játszott a szezonnyitón a Titans ellen. Ezután meg kellett műteni a térdét, akkor Andrews azt mondta, hogy egy kisebb atroszkópos térdműtétről van szó, ami 3-4 hétig tenné a partvonal mellé a játékost. Ehelyett azonban – a kereset szerint – egy komolyabb műtétre került sor és Andrews gondatlanul olyan fájdalom elleni ideggátlót használt, aminek következtében Floydnak tartós ideg- és izomkárosodása lett. Emiatt pedig fel kellett hagynia a focival.

 

Floyd egyébként a Vikings ellen is panaszt tett, szeretné visszakapni azt a pénzét, amit azért bukott el, amiért a Vikings NFI (Non Football Injury) listára tette, aminek következtében az ötödik éves opciójától elesett. Ez ugyebár sérülés esetére garantált összeg, ezen megy a vita játékos és csapat közt.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!