Connect with us

Hír

Foster a Redskinsben landolt, de még nem játszhat

Reuben Foster a letartóztatása és a 49erstől való kivágása után waiverre került, tehát újoncszerződésével bármelyik csapat magához láncolhatta – ha többen is próbálták volna, akkor a jelenleg legrosszabb mérleggel állóhoz került volna. Egyedül a Redskins adott be kérelmet a linebackerért, így ők birtokolják a jogait jelen pillanatban.

 

 

Foster viszont nem léphet pályára egyelőre, ugyanis az NFL a “Commissioner’s Exempt Listre” helyezte őt, ami azt jelenti, hogy amíg meg nem oldódik a jogi ügye, addig nem léphet pályára az NFL-ben. Edzésekre sem járhat, de a csapat engedélyével részt vehet meetingeket, rehabilitációs programokon és hasonlókon.

 

A Redskins egyébként kijelentette, hogy nem is játszatnák addig Fostert, amíg a jogi ügye meg nem oldódik, és ha bűnösnek találják, akkor soha nem ölti magára a burgundi-arany felszerelést. A jogi procedúra mellett az NFL és a csapat is lefolytatja majd nyomozását, ezeknek mind végbe kell menniük, mielőtt a Redskins pályára engedné a játékost. A csapat közleménye alapján azért szerezték meg a jogait, mert sok ex-csapattársával és jelenlegi Redskins-játékossal beszéltek (8-an jártak az Alabamára a jelenlegi rosterről), akik pozitív véleménnyel voltak Fosterről és kiálltak mellette.

 

Fostert csak idén kétszer vádolták meg kapcsolati erőszakkal, azonban tehetsége miatt ismét újabb esélyt kap.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!