Connect with us

Érdekességek

Ha egybegyúrnánk a Buccaneers irányítóit, 6000 yardot passzolnának

A Buccaneers idén már negyedszer vált irányítót, hiszen ismét Jameis Winston fog kezdeni a héten, miután újra leültették Ryan Fitzpatricket. Igazából egyikük sem játszik konzisztensen jól, de ha összegyúrnánk kettejüket, akkor hatalmas fölénnyel döntenének meg egy fontos rekordot – és nem az egy szezonban dobott interceptionökét.

 

 

Ryan Fitzpatricknek jelenleg 2366 passzolt yardja van, míg Jameis Winstonnak 1380, ami összeadva 3746 passzolt yard 10 mérkőzés alatt. Ha tudják ezt az ütemet tartani, akkor év végére 5993 passzolt yarddal végeznének, kis szerencsével meglehetne a lehetetlennek tűnő 6000 yard is. A jelenlegi rekordot ugyebár Peyton Manning tartja 2013-ból, ő akkor 5477 yardig jutott, míg cseréje, Brock Osweiler csak 95 yardot tudna hozzáadni ehhez a számhoz.

 

Nagy kár a Buccaneers számára, hogy ez a rengeteg-rengeteg yard semmire sem elég, hiszen az utóbbi 9 meccsükből hetet elbuktak és nyilván semmire sem jó az 500 feltett yard, ha abból adott esetben csak 3 pontot szereznek (a Redskins ellen). Ezeket az űrszámokat pedig azért tudják produkálni, mert a secondary katasztrófa, simán végigmegy a védelmen bárki, a támadóknál pedig nem megy a futás, így passzolni kénytelenek. Persze ehhez meg is van a fegyverarzenál és alapjáraton nem is működnek rosszul, csapatszinten mégis a liga alsó negyedébe tartoznak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!