Connect with us

Hír

Ismét Jamies Winston a Buccaneers kezdője!

Folytatódik a Buccaneers irányítókeringője, hiszen újra kezdőt váltanak és ismét berakják Jameis Winstont Fitzpatrick helyére a 12. fordulós 49ers elleni összecsapásra.

 

 

Úgy tűnik az a Bucs terve, hogy első körben megvárják, amíg rosszul lesznek az adott héten kezdő irányítójuktól a sok interception miatt, bedobják csereként a másikat, aki a második félidőben hősiesen visszajön és szorossá teszi a meccset (azért persze veszítenek), aztán a következő héten már ő fog kezdeni, hiszen “az előzőnél nem lehet rosszabb”. És ezt lehet ismételgetni az egész szezonban.

 

A szezont ugyebár Winston eltiltással kezdte, így jöhetett Fitzmagic, aztán mikor a mágia elfogyott, jött újra Winston. Ő a nyolcadik héten dobott négy interceptiont, így ismét Fitzpatrické volt a terep, hogy aztán egy három-interceptionös meccsel ismét leírja magát és visszatérhessen a korábbi 1/1-es.

 

A Buccaneers az utóbbi nyolc meccséből hetet elbukott, az irányítókeringőnek pedig úgy tűnik sosem lesz vége. Legalábbis addig, amíg év végén mindenkit ki nem rúgnak…

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások