Connect with us

Hír

Ismét kihagyás várhat Ryan Kellyre

Indianapolisban a felemás szezonkezdés és megannyi kérdőjelet követően kezdtek jó irányba terelődni a dolgok. Andrew Luck játéka a hosszú kihagyása után bizakodó, a támadófal soha nem látott szinten védi meg, és a passzjátékok mellett a futójáték is egyre nagyobb faktor a playbookban.

 

 

Azonban a NFL-ben bármikor beüthet a krach, ami most is megtörtént: Ryan Kelly, a csapat centere úgy néz ki több meccses kényszerpihenőre szorul térdsérülés miatt, amit a Titans elleni csoportrangadón szedett össze. A korábbi elsőkörös center 2017-es szezonja sérülések miatt ment a kukába, és csak 7 meccsen tudott csapata segítségére lenni, most újabb sérülés miatt kerülhet hasonló szituációba. Pedig idén minden meccsen kezdett, erre egy agyonnyert meccsen sérül meg ismét.

 

Frank Reich a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a sérülés miatt bizonytalan ideig vélhetően nem állhat a rendelkezésére, ám leszögezte, hogy hivatalos információt játékosáról a hét második felében tud csak közölni. A remény tehát él, csak nagyon halványan… Pedig Kelly a draftpickjéhez méltóan kezdett el játszani, az újonc Quenton Nelsonnal remek belső párost alkottak a falban, amiből nem csak Luck, de a futók is profitáltak. A 25 éves center mindössze nyolcszor engedett nyomást Luckra, amiből csak egy sack született.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!