Connect with us

Hír

Ismét Mullens kezd a 49ersben!

Ahogy azt várni lehetett, a történelmi bemutatkozás után Nick Mullens kiérdemelte, hogy ismét ő legyen a kezdő a 49ers színeiben. Először maga az irányító jelentette be, hogy Kyle Shanahan kinevezte őt kezdőnek, aztán persze a hivatalos tájékoztatás is megérkezett a csapat részéről: a tavaly draftolatlan, pár hete a gyakorlócsapatból felhozott játékos fog kezdeni a Giants elleni hétfő esti rangadón.

 

 

Mullens így élete első két meccsét főműsoridőben játszhatja, habár azt tegyük hozzá, hogy szerencséjére két gyenge csapat ellen, hiszen a jelenlegi 1/1-es Raiders után a jelenlegi 1/2-es Giants következik számára. Ettől függetlenül kifejezetten impresszív volt élete első profi meccse, ahol 72%-os pontossággal 262 yardot és 3 TD-t passzolt turnover nélkül, majdnem tökéletes 151,9-es passer ratinggel.

 

Varázslatos sztori az övé, a Southern Missen megdöntötte Brett Favre legtöbb rekordját, mégis draftolatlan volt, majd statisztikailag a valaha volt egyik legjobb bemutatkozó mérkőzést hozta le az NFL történetében, miután Jimmy Garoppolo egész évre kidőlt és CJ Beathard is sérüléssel bajlódott. Mullens jött, látott, átvette a karmesteri pálcát és megdobogtatta a szurkolók szívét.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások