Connect with us

Hír

Itt a vége a Flacco-érának?

Könnyen lehet, hogy amikor legközelebb pályára lép a Ravens, akkor nem Joe Flacco fogja kivezetni őket a gyepre, hanem az újonc Lamar Jackson. Az olasz csődör ugyanis egy csípősérüléssel bajlódik és a jelek szerint vagy műteni kell, vagy hosszabb pihentetésre szorul – állítólag megpróbálhat vele játszani, de ez valószínűtlennek tűnik jelen pillanatban. A Ravens bye weeken van a héten, így erre nyolc nap múlva, a 11. fordulóban derül majd fény. Flacco a hírek szerint a Steelers elleni vereség elején szenvedett sérülést, viszont végigjátszotta a találkozót.

 

 

A Ravens már az utóbbi hetekben is próbálta minél többször bevetni az újoncát különböző szituációkban, ráadásul Flacco is kifejezetten gyengén játszott az utóbbi 4-5 hétben, így többször felmerült az újságírók közt, hogy Harbaugh leültetheti kezdőjét a bye week után. A jelek szerint edzői döntésre nem kell sort keríteni, az élet megoldja a problémát.

 

Jó hír Jacksonnak, hogy borzasztóan könnyű sorsolása van a Ravensnek az ellenfelek védelmeit tekintve a 11-15. hét között, hiszen a Bengals, a Raiders, a Falcons, a Chiefs és a Buccaneers jönnek szembe. Konkrétan az övék a legkönnyebb ilyen sorsolás, ahogy az alábbi ábrán is látható.

 

 

 

Ez a sérülés nyilvánvalóan szemléletváltást is eredményezne Baltimore-ban. Az elkapók háttérbe szorulnának, a futójáték pedig előtérbe. Greg Roman és Marty Mornhinweg személyében pedig van két olyan támadóedző a csapatnál, akiknek volt már dolguk atletikus irányítókkal (előbbinek Kaepernick és Tyrod Taylor, utóbbinak Michael Vick), így elvileg ki kellene tudniuk használni a Lamar Jacksonban rejlő potenciált.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások