Connect with us

Hír

Jamal Adams: Elegem van a vereségekből!

A New York Jets szinte lemásolja a tavalyi idényét. Akkor egy 1/1 esélyesnek gondolt csapat meglepő kezdést produkált, ami ugyan nagy örömökre nem adott okot, de legalább az 1/1-et elkerülték. Az idei év hasonlóan alakul, ám ez nem minden játékosnak tetszik.

 

 

Ilyen a csapat másodéves safetyje, Jamal Adams is. A fiatal védő a tavalyi draft első körében érkezett a Jetshez annak reményében, hogy vele felépülhet egy olyan védelem, ami győzelmekhez, vagy akár rájátszáshoz segíti a csapatot. Az egyik fele a terveinek már alakulóban van, a Jets defense, főleg a secondary elég jól néz ki, és nem rajtuk múlik a csapat sikertelensége. Legutóbb például a Dolphinst sikerült mindössze 169 yardon tartaniuk, távol a saját endzone-juktól. A támadósor szenvedése miatt mégis vereség lett a vége, köszönhetően Sam Darnold pick6-ének. Ezzel zsinórban három meccset vesztett el a Jets, ami betette a kapukat Adamsnél.

 

Elegem van a vereségekből! Őszintén mondom, ami sok az sok. Belefáradtam már hogy mindig ugyanaz a mantra minden egyes meccsünkön, aminek a vége a vereség. Ez frusztráló, és nem fogom lenyelni a véleményemet. Nem vagyok vesztes, utálok veszteni. Nem azért kezdtem el ezt a sportot hogy fantasy pontokat gyűjtsek, hanem mert imádom csinálni. Hiszek a csapatban, sosem hagynám őket cserben, de el kell kezdenünk nyerni.

– mondta a védő.

 

Tavaly 5-11-es mérleggel várták az új lehetőséget a javításra, de a jelenlegi 3-6-os mérlegükkel és a sorsolásukkal ez ismét egy 5-11-nek nézhet ki. A Jets egyértelműen a jövőjét tervezi, csak kérdés, hogy ilyen teljesítménnyel ki marad a fedélzeten, mire beérik a sok fiatal. Mert Todd Bowles nem biztos hogy befejezheti azt amit elkezdett, hiába kapott egy hosszabbítást tavaly decemberben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!