Connect with us

Hír

Két újonc irányító is reméli, hogy játszhat a hétvégén

A teljes AFC East pihenőhéten volt a 11. fordulóban, így volt idejük a játékosoknak regenerálódni. Ez különösen szükséges volt New Yorkban és Buffalóban is, ahol a két franchise irányítónak szánt rookie sérülés miatt nem játszott a 10. játékhéten.

 

 

A Bills járt rosszabbul a sérüléssel, hiszen Josh Allen a Texans elleni októberi meccsen sérült meg, és több, mint egy hónapot hagyott ki könyöksérülés miatt. Ám egyre inkább arra utaló jelek vannak, hogy az 1/7-es picken kiválasztott irányító a Jaguars ellen visszatér a pályára, hiszen a tervek szerint teljesértékű edzésmunkát végezhet a hét folyamán. Maga Allen is úgy érzi, hogy mennek neki a dobások, így szeretne mihamarabb segíteni csapatán, ami valljuk be, rájuk is férne, noha a Jetset nélküle simázták le a 10. fordulóban.

 

És ha már a Jets, azon a találkozón a zöldeknél is a csereirányító ugrott be, hiszen Sam Darnold lábsérülés miatt hagyta ki a csoportrangadót. Ő ugyan nem edzett tegnap, de cserébe már nem kell walking bootot hordania, ami jó előjelnek számít. Az ő játéka sokkal kérdésesebb mint kollégájáé, de elmondása szerint nem érez fájdalmat, így visszavenné a gyeplőt a Patriots elleni vasárnapi összecsapáson.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!