Connect with us

Hír

Kirúgta támadókoordinátorát a Jaguars

A Jaguars megtalálta az első bűnbakot a félresikerült szezonért, ez pedig a támadókoordinátor Nathaniel Hackett lett, akit a mai nappal menesztettek állásából. Mikor Hackettet behívta az irodájába a főedző Doug Marrone, a koordinátor azt hitte, hogy egy lehetséges irányítócseréről akar vele beszélni, így kisebb sokk volt számára, hogy ehelyett kirúgták.

 

Sok a probléma Jacksonville-ben támadóoldalon (és védőoldalon is), az egyik pedig Hackett volt. Persze, Bortles nagyon gyenge, a támadófalból többen is kiestek, Fournette is sérült volt hosszú heteken át, de ez nem jelenti azt, hogy a támadókoordinátor felmenthető, vagy hogy jól végezte volna a dolgát. Mert nem tette, borzasztóan kiismerhető volt a Jaguars és több meccsen is hagyták kicsúszni a kezükből a vezetést az ultrakonzervatív játékukkal. Akit bővebben érdekel a Jaguars borzasztó playcallingja, olvassa el ezt a threadet Warren Sharptól:

 

Hackett már Buffalóban is dolgozott Marrone kezei alatt, majd jött vele Jacksonville-be QB-edzőnek. Innen támadókoordinátorrá avanzsált egy évvel később. A Jaguars idén 22. volt szerzett yardokban és 28. szerzett pontokban. Teljesen megérdemelt a kirúgás, az viszont jó kérdés, hogy vajon ez megmenti-e Marrone (és Coughlin) állását az év végén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!