Connect with us

Szerződések

Lehet, hogy Bell tényleg kiüli a teljes évet? És vajon a Steelers is ezt akarja?

Elképzelhető, hogy Le’Veon Bell, sokak által a legjobbnak tartott running back kiüli a teljes 2018-as évet? Mik az opciói pontosan így 5 nappal a határidő előtt és milyen kilátásai vannak a jövőjével kapcsolatban?

 

Nézzük, hogy állunk most. Bellnek jövő hét keddig (november 13) kell megjelennie a csapatnál, ebben az esetben a szezon hátralevő részére megkapja a fizetését és jövőre csak QB-fizetéssel lehetne tagelni (erről kicsit bővebben később). A közösségi médiából tudjuk, hogy elhagyta Miamit, ahol eddig héderezett, és többen látták kosarazni Pittsburghben, tehát vegyük úgy, hogy jelenleg a városban van. A csapathoz azonban nem csatlakozott és nagy kérdés, hogy vajon megteszi-e ezt egyáltalán. Most összegyűjtöttük, mik is a lehetőségek.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!