Connect with us

Érdekességek

Mahomes és Gurley találkozása olyan lesz, amilyenre 1970 óta nem volt példa

Több szempontból is izgalmas lesz a Chiefs Los Angeles-i vendégjátéka a Rams otthonában. Egyrészt Vegasban sosem vártak még ennyi pontot egy meccsre, másrészt pedig 1970 óta most először fordul elő az, hogy a liga legtöbb passzolt TD-jével és yardjával rendelkező játékosa találkozik azzal, akinek a liga legtöbb scrimmage yardja és TD-je van.

 

 

Patrick Mahomes jelenleg 3 150 yardnál és 31 TD-nél jár, mindkét kategóriában vezeti a ligát. Annyira eredményesen játszik, hogy ilyen ütemben akár még Peyton Manning all time rekordja is veszélyben lehet. Kell is tőle a jó teljesítmény, ugyanis a 9-1-es Chiefs a szintén 9-1-es Rams vendégeként lép pályára, az ellenfélnél pedig ott van egy bizonyos Todd Gurley.

 

A futó idén hihetetlen formában játszik, 988 futott yardnál és 13 TD-nél, illetve 402 elkapott yardnál és négy TD-nél jár, vagyis összesen 1 390 yardja és 17 TD-ja van 10 meccs alatt. Mindkét kategóriában ez a legtöbb egy nem-irányítótól.

 

Igazi titánok harca lesz a Rams-Cheifs párharc és ki tudja, talán az MVP cím sorsáról is dönthet egy kiemelkedő teljesítmény.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!