Connect with us

Hír

Matt Barkley kezd a Jets ellen!

Buffalóban áprilisban még úgy gondolták, hogy meg van oldva az irányító helyzet, miután a hetedik választással kiválasztották Josh Allent. A sors azonban ezt máshogy gondolta…  A vasárnapi Jets elleni mérkőzésen Barkley már a negyedik kezdő QB lesz a csapatnál, miután Allen és Derek Anderson sérült, Petermanról meg inkább ne is beszéljünk.

De ki is az a Matt Barkley? 2013-ban a negyedik körben draftolta az Eagles és ez alatt a röpke öt év alatt a Bills már a hatodik csapata (Eagles, Cardinals, Bears, 49ers, Bengals, Bills). Eddig 11 mérkőzésen lépett pályára az NFL-ben és ezeken 8 TD mellett volt neki 18 eladott labdája, a passz pontossága pedig a 60%-hoz közelít.

Igazából ha valami pozitívumot kellene mondanom a Bills szurkolóinak, akkor az annyi lenne, hogy Petermannél rosszabb nem nagyon lehet, bár a statisztikáit elnézve azért ő is szereti dobni a interceptiont. Lassan pedig kijelenthetjük, hogy az idei szezonban Buffalóban az irányítókon átok ül és úgyis valahogy pályára kerül Nathan Peterman.

Egy kis összefoglaló a Bills idei QB eseményeiről:

  • Tyrod Taylort elcserélték a Brownsba
  • A.J. McCarront leigazolták, de azóta már a Raidersben van
  • Josh Allen dobókarja sérült
  • Derek Andersson agyrázkódást szenvedett

Szerencsére nem nekem kell kedvet csinálni a Bills-Jets mérkőzéshez, de a Matt Barkley vs Josh McCown ütközetnél azért már volt komolyabb párosítás is. Múlt héten a Jets-Dolphins mérkőzésen Sam Darnold és Brock Osweiler együtt hoztak össze 40-es QB ratinget, nehogy ezen a mérkőzésen ez még alacsonyabb legyen…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!