Connect with us

Hír

Matt Patricia kirúgta a ST koordinátorát, de Jim Bob Cooter biztonságban van

Valami nem kerek 2018-ban Detroitban. Ha nem is gálát vártak el a csapattól a szurkolók a szezon előtt, de hogy az NFC North utolsó helyénél többet, az egészen biztos. Patricia meg is kezdte a tisztogatást a stábban, de vajon meddig várnak az OC cserével?

 

 

A vasárnapi vereség a Vikings elleni csoportrangadón két dolgot eredményezett: a csapat továbbra is az NFC North utolsó helyén tanyázik 3-5-ös mérleggel, valamint kirúgták a special team koordinátort, Joe Marcianót. A 64 éves szakember Jim Caldwell stábjába érkezett még 2015-ben, de Matt Patricia hatalomátvételekor megtarthatta állását. Az új vezetőedző azonban megelégelte a ST pocsék teljesítményét, és szükséges lépésnek nevezte Marciano menesztését. Tette nem volt véletlen, Matt Prater 2014 óta nem rúgott olyan hibaszázalékkal mint idén, 12 éves karrierje során pedig a legrosszabb kickoff statisztikája van ebben a szezonban. Sam Martin, a csapat puntere is karrierje legrosszabb szezonját produkálja, a visszahordások meg mintha nem is léteznének Detroitban. Marciano helyét az asszisztense, a 2014 óta a csapatnál tevékenykedő Devin Fitzsimmons vette át.

 

Ami talán ennél is érdekesebb, hogy Jim Bob Cooterrel egyelőre mindent rendben talál Patricia. A 34 éves támadókoordinátor tavaly remek évet zárt Stafforddal, így nem látta értelmét a lecserélésének egy “saját” alkalmazottra. Pedig a tavalyi teljesítménytől elmarad az idei év, holott jobb alapanyagból főzhet Cooter. Míg 2017-ben 13. helyen végeztek total offense mutatókban, illetve 25,6 pontot átlagoltak, erre az évre csak a 21. helyen szerénykednek ebben a mutatóban, és csak 22,5 pontot szereznek meccsenként. Patricia tehát a kegyei közé fogadta, holott néhány szurkoló már a fejét követelné.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!