Connect with us

Hír

Matt Patricia sajnálja a Tate-cserét, de szükséges lépés volt

A Detroit Lions megvált legjobb elkapójától, Golden Tate-től, akit egy harmadik körért cserébe a Philadelphia Eagleshöz trade-eltek. Matt Patricia, a csapat vezetőedzője elmondta, hogy az “összképet” kell nézni egy ilyen lépés előtt, illetve hogy milyen lehetőségeket kínál ez a csapat számára.

 

 

A szervezetünk egy franchise-ként működik, és egy franchise-ként hosszú távú elképzeléseink vannak. Hiszünk azokban a játékosainkban, akik a rosterünkön vannak, ugyanakkor az értékelésünket az alapján hozzuk meg, hogy mi jó nekünk hosszú távon. Biztosra akarunk menni, hogy adott pillanatban minden döntésünk helyes legyen, még ha olyan nehéz is, mint ami most állt fenn. Fontos azonban, hogy a játékosok érezzék, hogy hétről hétre is dolgozunk, és nem adjuk fel az idei évet, de látni kell az összképet ahhoz, hogy megértsék mi mentén szeretnénk haladni a jövőben, és ehhez milyen döntéseket hozunk meg. Legyen az szabadügynök piac, draft, trade, nehéz döntések mindig vannak, ezzel együtt kell élnie mindenkinek ebben a sportban.

– mondta Patricia.

 

A Lions főedzőjét a játékosok reakciójáról is kérdezték, mert például Quandre Diggs tweetje a bejelentést követően elég jelzésértékű volt. Patricia elmondta, hogy az őszinte reakciók valahol természetesek egy ilyen helyzetben. Ugyanakkor nem győzte velük hangsúlyozni, hogy ez nem szabhat gátat a meccsekre való felkészülésben.

 

 

Mivel a Vikings ellen játszik a csapat csoportrangadót Minneapolisban, el is kell a 100%-os összpontosítás a találkozóra. Kérdés, vajon Golden Tate mennyire fog hiányozni a pályáról Staffordnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!