Connect with us

Hír

Minden KJ Wright tackle 300 dollárt jelent Kenyának

KJ Wright mindig is tudta, hogy sportolóként nagyon jó dolga van. Ez még inkább egyértelművé vált számára, mikor a holtszezonban Kenyába látogatott és első kézből szembesült az ottani viszonyokkal. Ő pedig segíteni szeretne, nem is akárhogy. Minden egyes tackle után, amit idén megcsinál, 300 dollárt adományoz annak érdekében, hogy két ivóvíz kutat építhessenek Kenya egyik falujában, ahol ő is járt a nyáron. Természetesen arra kér mindenkit, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéséhez és aki teheti, járuljon hozzá a nemes ügyhöz.

 

Mikor ott voltam, észrevettem egy lányt, akinek a korsójában koszos, barna víz volt. A fiatal lányoknak több mérföldet kell megtenniük napont kétszer, csak azért, hogy vizet hozhassanak, ráadásul ez a víz sem tiszta. Emberek milliói szenvednek attól, hogy nem férnek hozzá ivóvízhez, én pedig szeretnék segíteni ennek a közösségnek.

 

 

 

Wrightnak ki kellett hagynia a szezon első hat meccsét sérülés miatt, múlt héten térhetett vissza a Lions ellen. Öt tackle-lel nyitott, de már 8000 dollár gyűlt össze adományokból, ilyen sokan szeretnének segíteni megépíteni a kutakat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!