Connect with us

Érdekességek

Rosszul kezdték a szezont, de most már a toppon vannak

Négy csapatnak van legalább 5 meccses győzelmi szériája: a Patriots, a Saints, a Chargers és a Texans is beindult a gyenge szezonkezdet után, ráadásul +1-nek ott a Steelers is ott a toppon a maga négy győzelmével.

 

 

A Patriots három fordulóval a szezon kezdete után mindössze 1-2-vel állt, kikapott a Lionstől és a Jaguarstól is. Azóta azonban megállíthatatlan: a Dolphins, a Colts, a Chiefs, a Bears, a Bills és a Packers sem jelentett akadályt.

 

A Saints vereséggel kezdte a szezont, meglepetésre kikapott a Bucstól. Ezzel le is tudta a kvázi kötelező értelmezhetetlen vereséget a csapat, majd megverte a Browns, Falcons, Giants, Redskins, Ravens, Vikings, Rams hetest. Különösen az utóbbi kettőre hívnám fel a figyelmet, Drew Breesék a legjobbak ellen is félelmetesek.

 

A Chargers ugyanazt csinálja eddig, mint a Patriots: egy 1-2-es szezonkezdet után beindult és azóta megállíthatatlan. Az egyetlen különbség, hogy a Los Angeles-i csapatnak már volt bye weekje, így csak ötmeccses győzelmi szériában van. A 49ers, Raiders, Browns, Titans, Seahawks ötös bukott el Riversék ellen.

 

A negyedik nagy feltámadó a Texans, ami 0-3-mal kezdett és már sokan (köztük én is) Bill O’Brien leváltását várták. A csapat azonban rájött, hogy mi ment félre, már 6-3-val vezetik a csoportot. A Colts, a Cowboys, a Bills, a Jaguars, a Dolphins és Broncos volt az áldozat. (Azt azonban csak zárójelben jelzem meg, hogy azért messze a Chargers és a Texans sorsolása volt a legkönnyebb a négyes közül.)

 

+1-nek pedig hadd említsem meg a Steelerst, ami egy 1-2-1-es szezon után indult be és nyert meg négy meccset zsinórban. És nem is olyan gyenge ellenfeleket: a Falcons, a Bengals, a Ravens és a Browns volt az áldozat.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!